God undervisning i god omsorg

God Omsorg tilbyder foredrag og kompetenceløft i form af udviklende processor og praksisnær undervisning.

Vi råder over et stort og professionelt netværk, specialiserede fagpersoner der alle brænder for deres specialer og således matcher vi altid den rigtige fagperson til, at støtte op om de behov jeres arbejdsplads måtte have. Ring gerne og få en uddybende snak om de behov I måtte have på Jeres arbejdsplads. Vores primære områder er:

 • Demens

 • Uhensigtsmæssig adfærd ved demens.

 • Samarbejde om forbrug af rusmidler (skadesreduktion)

 • Magt og omsorg- lovgivning.

 • Socialsygepleje.

 • Stoffer- alkohol -adfærd.

 • Kollegial mistrivsel.

 • Low arrousel

 • Den svære kommunikation

 • Det gode samarbejde med pårørende.

 • Kollegial supervision.

 • Uønsket seksuel opmærksomhed i arbejdslivet.

Vi er altid åben for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe.

Hvad bliver der sagt om kursusforløbet

Vi er specialister i god omsorg

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Referencer & samarbejdspartnere

I Godomsorg har vi gennem tiden haft rigtig mange, gode samarbejdspartnere, som vi har udført forskellige opgaver for.

Maria har blandt andet afholdt mange undervisningsforløb og kurser inden for sine specialområder (læs om Godomsorg arbejdsområder her), hvilket har hjulpet rigtig mange medarbejdere inden for plejesektoren – se udvalgte citater fra tidligere kursister og klienter længere nede på siden.


“Har været på dit kursus for få år siden. Det var meget givende og lærerigt omkring at trække sig professionelt når en demens borger ikke kan rumme mere at hvordan kan som plejepersonale aflæse dette de signaler at borger udviser og modsat rettet personale krops sprog det var ganske lærerigt. Det var også super godt med fælles oplevelser hændelser dilemmaer at vi hver især kursister har stået i dvs et kursus med 2 vejs kommunikation dvs ikke kun dig som underviser vil se frem til at skulle på et af dine kurser.”

Lisbeth Hindsberg sosu ass OMC Hvissinge

“Maria er en fantastisk underviser som med sin livserfaring gøre det spændende og interessant at høre på. Maria er god til holde undervisningen igang , og bidrager gerne med at fortælle om egne erfaringer og som man som person kan tage med fra kurset. Maria er god til ping pong spillet imellem os kursister og underviser. Der er ikke noget mere kedeligt hvis det bare er underviser der står taler. Der er Maria helt modsat. Hun er også god til afvekslende undervisning , såsom lidt powerpoint og så gruppe arbejde . Maria gør til tider også undervisning humoristisk. Jeg ved fra kollegaer at de også synes Maria er en fantastisk underviser.”

Lene, Pædagog, Frederiksberg Socialpsykiatri


“Maria er god til at få alle til at føle sig vigtige, så man ikke synes, at man kun er hjælper.”

– Benia, Social- og Sundhedshjælper


“Det er en helt særlig oplevelse at være kursist, når Maria underviser. Hun forstår i den grad at formidle den faglige viden på en underholdende, provokerende og meget kreativ måde. Maria har en enorm, faglig viden, og der er ingen tvivl om, at hun brænder for at lære fra sig – det bærer undervisningen stor præg af.
Hun bringer mange eksempler fra egen erfaring, hvilket gør undervisningen unik og ekstremt spændende. Hun kommer med konkrete forslag til måder at tænke og handle anderledes i komplicerede situationer. Jeg er kommet tilbage på mit arbejde med en enorm faglig viden og med en meget mere kreativ måde at tænke på i arbejdet med mennesker med en demenssygdom. Jeg har fået en masse redskaber til, hvordan jeg kan gøre plejen og omsorgen for mennesker med demens meget bedre og kan bruge min viden til at videreformidle til kollegaer, elever og afløsere.”

– Camilla, Social- og Sundhedsassistent


“Som coach og supervisor er Maria en stor inspiration, der med udgangspunkt i sin store viden og indlevelse i de brugere, vi står overfor, formår at få nye vinkler på svære situationer.”

– Lene, Pædagog, Frederiksberg Socialpsykiatri


“Så fik vi lige kigget på vores magtbeføjelser fra en anden vinkel. Vi skal vist hjem og tale sammen i personalegruppen.”

– Connie , Kbhs. kommune SUF demensafsnit


“Det bedste ved Maria er hun stadig arbejder “ude i marken” og derfor kan lave eksempler fra praksis.”

– Gitte, Assistent, Københavns Kommunes Hjemmepleje

 

Om God Omsorg
Hos God omsorg har vi mulighed for at tilpasse omsorgsopgaven, så den passer til præcis dine eller din families behov.

Kontakt
Tlf: 26235061
Cvr: 38389920
Email: Maria@godomsorg.dk